Robbie en Annemarie op reis.. - Reisverslag uit Breda, Nederland van robbieenannemarie - WaarBenJij.nu Robbie en Annemarie op reis.. - Reisverslag uit Breda, Nederland van robbieenannemarie - WaarBenJij.nu

Robbie en Annemarie op reis..

Blijf op de hoogte en volg

04 November 2005 | Nederland, Breda

Daar gaan we dan, Robbie en Annemarie op reis! welverdiend dachten we zo.
Voor hen die achterblijven in het koude Nederland, en ons toch graag willen volgen, zullen we zo af en toe onze belevenissen achterlaten op deze site..

8 december is het zover, en vliegen we rond 16.30u richting Hong Kong waar we 2 dagen zullen vertoeven voordat we de reis voortzetten naar Nieuw Zeeland..

Wel verwachten we op de hoogte te worden gehouden door onze trouwe fans aan het thuisfront want we zijn ook heel benieuwd naar jullie verhalen!

Tot gauw weer, over een maandje of 5!

Robbie en Annemarie

• 06 December 2005 - 18:10

Caro:

Joehoe!!! Zijn jullie er al klaar voor? Helemaal bepakt en bezakt? Veel plezier en wel vaak updates schrijven he! Baaaaaai! Liefs Caro

• 07 December 2005 - 11:27

Rene Olsthoorn (Delta/Middelburg):

Robbie, jammer dat ik er niet bij kon zijn op je afscheid. Maar wie weet wordt je na je vakantie weer collega (5 maanden is kort) ? Geniet van je vakantie.

• 07 December 2005 - 12:48

Femke:

Hee Annemarietje!
    Ik wist natuurlijk dat jullie weggingen maar geen idee wanneer...nu is het dus bijna zover! Ik wens jullie heel veel plezier, een geweldige tijd. Wauw, wat ben ik jaloers!! groetjes!!

• 07 December 2005 - 17:29

BvdW:

Goede reis en veel plezier! Leer ze daar downunder maar een woordje Djeeds, je hebt het je kikker ook geleerd.

• 07 December 2005 - 21:05

Femke GW:

Antje en Robbie,

Morgen gaan we jullie natuurlijk uitzwaaien, maar ik wens jullie bij deze alvast een fantastische tijd!!

XXX

Femke

• 08 December 2005 - 09:24

Laura!!:

Zeker welverdiend!! Super veel plezier en houd ons op de hoogte, als jullie kunnen natuurlijk!
    xx

• 09 December 2005 - 13:00

Brigitte:

-eindelijk site gekregen van oompje. Veel plezier en maak er een te gekke tijd van.
    Groetjes nichtje brigitte

• 09 December 2005 - 22:09

Nichtje Monique:

jaja, je pa heeft zijn woord gehouden! we kunnen jullie op de voet volgen. (niet dat jullie daar nou op zitten wachten....)Enne....reken maar dat het hier inderdaad koud is!!! Goeie reis, have fun!

• 10 December 2005 - 10:06

Nick Vd Sommen:

het afscheidsfeestje was erg gezellig. have fun en we blijven jullie op de voet volgen.

• 11 December 2005 - 17:03

Jessica:

he wereldreizigers, waarschijnlijk al weer weg uit Hong Kong?
    Wil jullie heel veel plezier wensen en vind het leuk om het te kunnen volgen!! Afscheidfeestje was super!
    xxx Jessica en ook van Bas of course

• 12 December 2005 - 10:06

Gijs:

He Annie en Robbie!!

Hoe gaat het daar? Hoe was jullie reis? En hoe is het nu? Nog iets gemerkt van de onrusten in Australië??

Veel plezier en ik ben benieuwd naar de eerste fotoos!!
    X
    Gijs

• 12 December 2005 - 13:40

De Klasbakken:

Robbie, uit respect lappen we de komende vijf maanden elke keer een extra tientje in de pot...

Wat moeten ze bij de Boogie
    anders wel niet denken..?!

• 12 December 2005 - 16:26

Thuisfront:

Dag Anne en Robbie,
    Dat was een goed en enthousiast bericht zondagmorgen vroeg.
    Blij jullie stem te horen.
    Geniet ervan there downunder.

• 12 December 2005 - 19:10

Femke GW+Maarten:

Thanks voor jullie berichtje!
    Het is echt leuk om jullie te volgen (via verschillende multimediale middelen).
    XX
    Femke&Maarten

• 13 December 2005 - 09:29

Mieke:

Ah, inmiddels waarschijnlijk weer al halve negers! Hoorde dat jullie helemaal in één stuk waren aangekomen in Nieuw-Zeeland! Gelukkig! Geniet 'r lekker van enne...'k zou níet lachen naar de maorie, vinden ze niet zo leuk...

• 18 December 2005 - 16:58

Joyce:

Ooh, ik lees het al...'t komt helemaal goed met jullie! Goed aangekomen...Nu kan het genieten beginnen!!!
    xx, Joyce